heart
heart

PURPLE REIKI

Purple Reiki tar bort energier som inte är våra egna. Purple Reiki är en enastående och effektiv modalitet av Reiki för att öppna upp blockeringar och frigöra negativa energier som fastnat. Ibland är klienter och även utövaren inte medvetna om att det är andras energier som har fastnat i chakra & aura och misstänker det fär ett blockerat chakra.

Alternativt tänker man att det i vissa fall kan vara tidigare trauma som orsakat en blockering eller från tidigare livs trauman. Här kan man effektivt få bort sådan energi. Vi kallar det även entiteter eller astralt skräp. Den är även effektiv att få en så kallad ”klibbande” att släppa taget när den har fått fäste i ens aura. Dessa är energislukande och är något som vi inte ska ha kvar i vårt energifält.

Vad man generellt kan uppleva

Purple Reiki går direkt till problemområdet och löser upp det. Klienten märker skillnad direkt. Man kan lägga märke till värme och att man blossar och blir röd. Värmen kommer även att kännas starkt i händernas chakra på utövaren. Detta är inget som man behöver vara orolig för utan det är övergående efter några få minuter.

Purple Reiki är en stark healingmetod

Den kraft, styrka och hastighet som Purple Reiki har på energiplanet, när det gäller att transformera energier kommer att förvåna många av de människor som använder Purple Reiki. Det är en ren kraft som har en snabb överföring av energi. Alla blir positivt överraskade av det.

Det är ett relativt nytt system som Universum levererat till mänskligheten och man ska inte underskatta det, vilket man likväl gör och därför ignorerar man Purple Reiki som ytterligare en variant av alla de övriga Reiki-modaliteter som finns. Det är verkligen något att vända på.