heart
heart

REGNDROPPSMASSAGE MED BIBLISKA OLJOR

Andlig Regndroppsbehandling.

Regndroppsmassagen är en mjuk och upplyftande behandling som är mycket effektiv mot rygg och nackproblem genom kraften i de eteriska oljorna från Young Living.

Njut av de 10 bibliska oljornas effekt som mjukt och varsamt masseras in på fötter och rygg med vitaflex-tekniken och härliga fjäderstrykningar.

Förhöjer medvetenhet och sinnen. Behandlingen främjar hälsa, vitalitet, mental klarhet och är andligt upplyftande och fysiskt helande.

Ges för andlig och medial utveckling och öppnande. Kombinationen av dessa eteriska oljor från Young Living och massagen har för avsikt att rensa bort mentala hinder och blockeringar, skydda mot oönskade energier, främja ärlighet, stärka kärleken inom dig och andlig / medial utveckling.

Massagen utförs både på fötter och rygg.

Oljorna har nämnts över 1000 gånger i bibeln eftersom eteriska oljor och/eller aromatiska växter var den tidens medicin.

Oljorna riktar sig till alla system i kroppen på den fysiska, känslomässiga och andliga nivån.

Oljor som används:

De eteriska oljorna stimulerar kroppens läkningsförmåga inifrån och utifrån med hjälp av olika tekniker att arbeta in dem där även doftcentrat stimuleras som verkar avstressande och energihöjande.

Regndroppsteknikbehandlingen balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer.

Oljorna masseras in på fötternas vitaflex zoner med vitaflex tekniken och oljorna droppas ca 10-15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in med de kraftfulla oljorna samt med vita flextekniken sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång.

Hur fungerar regndroppsbehandlingen?

Tekniken går ut på att äkta eteriska oljor droppas ut på kroppens kontaktpunkter på fötter och ryggrad och därefter masseras ut med fjäderlätta rörelser. Denna helande energin sätts igång genom att elektriska impulser uppstår mellan fingertopparna och reflexpunkterna.

Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till punkten där det finns ett brott i den elektriska strömbanan.

Sådana här brott har visat sig vara relaterade till energiblockeringar orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist enligt olika studier.

Tekniken gör att svaga eller skadade områden korrigeras, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt helande.

Regndroppsmassage kan vara välgörande för:

Resultat och rekommendation:

Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan 1 behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen. Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.

Jag använder mig av oljor från Young Living. Jag är Obereroende Distributör #19497894