heart
heart

Healing

Jag healar både människor och djur genom St Germain och den silvervioletta flamman, Reikienergierna, Full Spectrum Healing, Månljus och Solljusenergierna samt Meridian Flush med Spolningsteknik.

Healing höjer din energivibration på molekylnivå så du kan existera och vara mer i harmoni och balans med universums energi som finns lagrad i din andliga och fysiska kropp.

Kan användas för: att öka välbefinnandet, känsloacceptans, smärtlindring, kroppens självläkning, att få sinnesro, ett inre lugn.

Människor som öppnar sig för healing kan lära känna sig själva bättre och uppleva större medvetenhet, intuition och självkännedom. Den vanligaste upplevelsen vid en behandling är en känsla av frid, avslappning och trygghet. Avsikten är att återställa energibalansen och aktivera den naturliga självläkningen. Healingen är allomfattande i sin verkan och involverar både kropp, sinne och själ genom att få alla dessa aspekter i harmonisk balans.

I en lugn och harmonisk miljö, kan du slappna av och glömma din vardag för ett ögonblick. Healing för ditt välbefinnande och livskvalitet.

Healing kan hjälpa oss att slappna av; få en bättre känslomässig, mental, fysisk och själslig balans och skapa ett inre lugn. Många upplever healing som en känslomässig och mental massage. Genom att stressa ner och känna en ökad inre harmoni skapar vi bättre förutsättningar för vår fysiska, emotionella och mentala kropp att läka. Healing är ett utmärkt komplement till traditionella behandlingsmetoder inom Sjuk- och Friskvård och ska inte ses som en ersättning till rekommenderad/ordinerad behandling och medicinering.

Healar även på distans.