heart
heart

SOL-OCH MÅNLJUS HEALING

Solljus Healing

Energin i solen är en varm, mycket högt vibrerande och kärleksfull energi som är mycket fördelaktig och användbar i alla typer av behandlingar. Solenergin har många goda egenskaper.
De viktigaste är läkning och förnyelse. Healingenergin från solen främjar också glädje, lycka, ro och ett inre lugn. Så är det i vårt verkliga fysiska liv också, vi lever upp på våren efter den långa hösten och vintern, eller så åker vi till varmare breddgrader för att få värmen och ljuset från solen, vi lever upp och åker hem gladare och friare och kan fortsätta verka tills vårsolen tittar fram och sommaren gör intåg i våra liv igen.

Månljus Healing

Energin från månen är en högt vibrerande och kärleksfull energi.
Den liknar energin från solen och är välgörande och hälsosam att använda sig av i healingsessioner.
Månljushealingen har många användningsområden. Den är mest användbar som emotionell healing.
Månljus energin hjälper till med alla feminina aspekter på livet. Den stödjer, grundar, lugnar och är balanserande.
Den renar och skyddar från negativa energier. Den är utmärkt att kombinera med meditation, den helar dig samtidigt som du mediterar. Man kan sända distanshealing med Månljushealing och ta emot den när man vill, t.ex. när du går till sängs till kvällen. Månljushealing är utmärkt att hela till undermedvetna problem och på orsaker och problem som är relaterade till det.
Den viktigaste egenskapen är att den specialiserat sig på emotionell healing. Månljus healingen är stark men samtidigt mjuk och omhändertagande. Månljus healing & Solljus healing är mycket bra att kombinera, de är som Yin & Yang. Yin är månen (feminina), Yang är solen (maskulina).