heart
heart

REGNDROPPSMASSAGE MED BIBLISKA OLJOR

Regndroppsmassage är en form av Aroma-terapi, som från början togs fram för att behandla skolios och andra former av rygg- och nackproblem. Den visade sig snart vara effektiv även för en lång rad andra hälsoproblem.

Behandlingen består av en kombination av mjuka massagetekniker och rena ekologiska eteriska oljor av en kvalitet som bygger på de franska läkarnas 100-åriga forskning.

Ett av massagegreppen är inspirerat av en av lakotaindianernas healingmetoder. Ett annat kommer från den indiska zonterapin.

De eteriska oljorna och den mjuka massagen balanserar och stärker immunförsvaret. Behandlingen verkar på cellnivå och hjälper kroppen att läka och rätta till sig själv.

Den är mycket lämplig för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och bekämpar inflammationer, virus och bakterier som samlas kring det centrala nervsystemet.

Även för dig som söker en stunds avkoppling och njutning är den här behandlingen ett gott val.

Regndroppsmassagen är gjord för att balansera upp kroppen med sina avslappnande och mjuka tekniker. Den hjälper till att balansera kroppens energicentrum och att frigöra blockeringar, alltsammans utan hårt tryck och utan att tvinga kroppen. När kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justerar sina felställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk längre än om man tvingar in kroppen i en bättre position. Jag använder mig endast av eteriska oljor från Young Living, Young Living har alltid "terapeutisk grad" på sina oljor, vilket innebär att de är så rena att de kan droppas direkt på huden och många tas även som tillskott. Oljorna är anti-bakteriella, anti-inflammatoriska och kan boosta lymfsystemet eller lugna både spända muskler och ett stressat sinne.

Massagen utförs både på fötter och rygg.

De 9 eteriska oljor som används:

Svalkar trötta muskler efter fysisk aktivitet.
Skapar en fokuserad miljö vid doftspridning
Ger en uppfriskande upplevelse när den blandas i ditt favoritschampo eller stryks på huden efter en varm dag i solen
Skapar en stimulerande och uppfriskande upplevelse vid inandning

Aroma Siez:Är en avkopplande blandning som är avsedd för massage av trötta muskler efter träning.

Vad är en eterisk olja?

Den är den aromatiska vätska som finns i buskar, blommor, träd, rötter, kåda och frön. Denna aromatiska essens skyddar växten från insekter, ogynnsam miljöpåverkan och sjukdom. Essensen är också nödvändig för att växten skall växa, leva, utvecklas och anpassa sig till sin omgivning och den ger växten sin doft. Dess kemiska struktur liknar den i människans, och även djurens, celler och vävnader. Därför identifierar och accepterar vi oljorna. Eteriska oljor är 100 till 10 000 gånger mer koncentrerade än örter.

Oljorna tränger snabbt in i huden och cellmembranen och färdas runt i blod och vävnader.
Inom 21 minuter har oljan nått kroppens alla celler. Regndroppsoljorna kan verka lugnande, rogivande, grundande och energigivande.

Jag använder mig av oljor från Young Living. Jag är Obereroende Distributör #19497894