heart
heart

FULL SPECTRUM HEALING - FSH

Full Spectrum Healing består av alla färgfrekvenser och är därför skicklig på att heala på alla nivåer. I Reiki healar man på det gröna frekvensbandet (gröna strålen). Föreställ dig regnbåges färger. Den gröna fältet är Reiki och helheten av regnbågen är Full Spectrum healing. Full Spectrum Healing bidrar till ökad känslighet i handflatorna och ibland även till mottagarens kronchakra. En Full Spectrum Healing behandling kommer att bli kortare mot en normal Reiki behandling. Full Spectrum healing kommer att ta enbart 15 -25 minuter för en helkropps healingbehandling.

Full Spectrum Healing (FSH) ligger på alla frekvenser och är därför mycket bra på att heala på alla nivåer. Reiki kan ”bara” nå till det gröna färg – spectrat (Grön stråle). Föreställ dig regnbågens spektra. Den gröna fältet är Reiki, och hela regnbågen är Full Spectrum Healing. Därav är Reiki ibland lite svårare att heala effektivt med. FSH har fått en mycket högre status. Alltså är FSH en utmärkt healingnivå att göra självhealing med.

FSH är stark och den höjer vibrationen hos den som får healingen och ett mycket effektivt helande kan ske.
Energin tar verkligen bort negativ energi och mörker. Den hjälper dig att se ljust på tillvaron och den får dig på bättre humör. Med denna healing man kan även sända Änglahealing.
Vi bär alla på starka emotionella känslor, speciellt negativa energier i ditt energisystem.
Dessa känslor/tankar är de som blockerar dig i din växt och vidareutveckling.
Full Spectrum Healing är en utmärkt energi för att lösa upp dessa blockeringar.